Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %

Kuntosalikortit ja -palvelut

Meillä voit treenata ilman jäsenyyksiä ja valita vaihtoehdoistamme juuri sinulle mieleisesi vaihtoehdon.

1 kk kortti 45 €

Opiskelijat / eläkeläiset 40 €

3 kk kortti 130 €

Opiskelijat / eläkeläiset 105 €

6 kk kortti 250 €

Opiskelijat / eläkeläiset 205 €

12 kk kortti 450 €

Aamukortti 35 €

10 krt kortti 68 €

Opiskelijat / eläkeläiset 60 €

Kertakäynti 8 €

Viikkokortti 12,90 €​​​​​​​


KUUKAUSIKORTTIEN SÄÄNNÖT

Kulkutunniste on henkilökohtainen ja luovutetaan maksua vastaan ainoastaan sopimuksen tekijän käyttöön. Kulkutunnistetta ei saa luovuttaa toiselle henkilölle. Omistusoikeus kulkutunnisteeseen säilyy PWR Fit Center Oy:llä.

Kulkutunnisteen käyttöoikeuden haltija on vastuussa kulkutunnisteesta ja sen mahdollisesta häviämisestä. Mikäli kulkutunniste katoaa, on siitä välittömästi ilmoitettava PWR Fit Center Oy:lle. Jos kulkutunnisteen katoamisesta ei ilmoiteta, on kulkutunnisteen käyttöoikeuden haltija vastuussa sen katoamisesta aiheutuneista vahingoista.

PWR Fit Center Oy ei korvaa hävinnyttä tai rikkoutunutta kulkutunnistetta.
Kulkutunnisteen käyttöoikeuden haltija ei saa laskea muita henkilöitä PWR Fit Centerin tiloihin. Jokaisella sisääntulijalla tulee olla oma voimassa oleva kulkutunniste. Fyysinen kulkutunniste on näytettävä lukijaan aina harjoittelemaan tultaessa. Mobiilitunnisteen osalta sisääntulijan on kirjauduttava myös silloin sisään, kun ulko-ovi on auki.

Kulkutunnisteen käyttöoikeuden haltija menettää oikeuden kulkutunnisteeseen heti, jos hän päästää salille sisään muita, tuttuja tai tuntemattomia henkilöitä.

Kuntosalin tiloissa on kameravalvonta, joka tallentaa jokaisen siääntulijan videonauhalle.

Kulkutunnisteen haltijan on noudatettava kuntosalilaitteissa olevia ohjeita.

Jos kulkutunnisteen käyttöoikeuden haltija käyttää sitä väärin, menettää hän välittömästi sen käyttöoikeuden ja on velvollinen korvaamaan siitä aiheutuneet kulut PWR Fit Center Oy:lle.

KUUKAUSIKORTIN KATKON SÄÄNNÖT

Kuukausikortin voit laittaa tauolle kerran ja tauon pituus on seitsemän (7) päivää. Yli seitsemän (7) päivää menevään katkoon tarvitaan lääkärinlausunto. Ilmoitathan katkoa tehdessäsi päivän, jolloin haluat kortin takaisin voimaan.

​​​​​​​3 kk kortin voit laittaa tauolle kaksi (2) kertaa, 6 kk kortin kolme (3) kertaa ja 12 kk kortin neljä (4) kertaa. Katkoa ei laiteta takautuvasti.

Lue lisää