Otamme käyttöön kuntosalin ajanvarausjärjestelmän 18.-31.3.2021 väliselle ajalle.

Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen päätös on voimassa 18.-31.3.2021, ja se ulottuu niin julkisen kuin yksityisen sektorin tiloihin. Sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa.

Ajanvaraus löytyy klikkaamalla artikkelia.

Aluehallintoviraston antaman vajaan vuorokauden mittaisen varoajan puitteissa ja siitä johtuen yhdessä illassa tyhjästä rakennetun ajanvarauskalenterin ensimmäiseen versioon pääset alla olevasta linkistä.

Kunhan näemme ja koemme, että miten kalenteri toimii käytännössä niin teemme siihen muutoksia. Lisää ohjeita tulossa sitä mukaan, kun PWR:n tekninen ylläpito (Joni) niitä ehtii luomaan. Tarkistakaa uusimmat ja ajankohtaiset ohjeet nettisivuiltamme.

Ulko-ovi pysyy suljettuna ympäri vuorokauden. Emme myy kahden viikon aikana kertakäyntejä emmekä viikkokortteja. Verkkokauppa palvelee tarvittaessa 24/7.


1. Varaa itsellesi aika (ensimmäisessä versiossa 90 min) kalenterista

2. Tule sisään vasta, kun oma treeniaikasi alkaa

- leimaa itsesi sisään salin ulko-oven vieressä olevaan lukijaan, mikäli käytät kulkutagia

- leimaa itsesi sisään salin alaovella, mikäli käytät mobiiliappia

- ÄLÄ PÄÄSTÄ KETÄÄN MUUTA SISÄÄN SAMALLA OVENAVAUKSELLA!!

3. Pidä huoli, että poistut salin tiloista ennen kuin treeniaikasi päättyy


Kunhan saamme käyttöön uudemman version ajanvarauskalenterista niin voimme avata lisää aikoja pidemmälle aikavälille. Nyt mennään toistaiseksi päivä kerrallaan.


Noudatetaan yhdessä määräyksiä ja pidetään sali auki. Kiitos asiakkaille ymmärryksestä jo tässä vaiheessa.