Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 11.1.2022 päätökset, joilla jatketaan Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla voimassa olevaa liikunta-, harrastus- ja virkistystilojen sulkumääräystä.

Uudet sulkupäätökset ovat voimassa Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 13.-26.1.2022. Lain mukaan tilojen sulkupäätös voidaan tehdä enintään kahdeksi viikoksi kerrallaan.
​​​​​​​

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 11.1.2022 tekemät uudet sulkupäätökset ulottuvat siis edelleen kaikkiin tiloihin, jotka voidaan tartuntatautilain pykälän 58 g mukaan määrätä suljettavaksi. Päätös koskee tilojen hallinnasta vastaavia toimijoita liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoiminnan osalta näissä tiloissa:

  • sisätilat, joita käytetään joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan
  • kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat


Sulkutila siis jatkuu edelleen seuraavat reilut kaksi viikkoa. Pandemiasta johtuen viimeiset pari kulunutta vuotta ovat olleet taloudellisesti todella haastavaa aikaa, joten todella iso ja lämmin kiitos teille kaikille, jotka olette pitäneet kuntosalikorttinne voimassa sulkutilan ajan!!

Mikäli haluat, että sulkutilan aikainen ajanjakso kompensoidaan kuntosalikorttiisi niin ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen info@pwrfitcenter.fi tai mainitset asiasta henkilökunnalle asiakaspalvelun ollessa taas avoinna.


Ystävällisin terveisin
PWR Henkilökunta

​​​​​​​Joni, Teemu, Netta, Reetta ja Mariel