Jäsenfixaamo yhteistyöhön Lahtelaisen PWR Fit Centerin kanssa! Uudet hoitotilat aukeavat 24.1.2022

Jäsenfixaamossa sinua hoitaa koulutettu jäsenkorjaaja Torsti Konttinen. Hoito suoritetaan jäsenkorjauksen, hieronnan ja kinesioteippauksen parhaita ominaisuuksia hyödyntäen.

Tervehdys kaikki treenaajat!

Ensi viikko on hyvä viikko. Saan kunnian aloittaa hoitojen tekemisen hienolla salillanne.
Teen kehonhuoltoa jäsenkorjauksen ja hieronnan keinoin. Olen koulutukseltani jäsenkorjaaja. Älä säikähdä nimikettä, hoito on nopeaa, modernia ja tehokasta, ilman mitään mystiikkaa tai poppakonsteja. Pystyn auttamaan kipuilevaa tai huonosti toimivaa kehoa tehokkaasti ja turvallisesti, ja erikoisosaamiseni on vaikeiden ja pitkittyneiden kiputilojen ratkaisussa. Autan tällä hetkellä lukuisia huippu-urheilijoita, tavallisia treenailijoita ja ihan normaaleja sohvaperunoita saamaan kivut kuriin ja kropan toimimaan optimaalisesti.
Vapaat hoitoajat löytyvät suoraan osoitteesta www.nettiaika.fi/Jasenfixaamo ja lisää tietoa toiminnastani löydät osoitteesta www.jasenfixaamo.fi
Ps. Aina saa vetää hihasta jos mitä tahansa kysyttävää keksit

Tutustumistarjouksena PWR Fit Centerin jäsenille hoidon hinta 45€ (norm 50€)
Ilmoita hoitoon tullessasi olevasi salin jäsen niin saat tutustumishinnan

Nähdään salilla!
Torsti / Jäsenfixaamo
​​​​​​​​​​​​​​

Tietoa Jäsenfixaamosta

Jäsenfixaamo on erikoistunut hoitamaan kehon vaativampia ja erikoisempia kiputiloja, joita muut eivät ole ehkä onnistuneet ratkaisemaan. Eli jos sinulla on kipuja ylipäätään, olet oikeassa paikassa.

Yleisimpiä hoitoontulon syitä ovat esimerkiksi selkäkipu, luupiikki kantapäässä, noidannuoli, iskias, SI-nivelen vaivat, fasettilukko, tenniskyynärpää, olkapääkipu, jännitysniska, polvikipu, nilkan vaivat, ranteen ongelmat ym tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat.

"Asiakkaitani yhdistää se, että vaivoihin ei välttämättä ole vielä saatu ratkaisua muita hoitomuotoja koitettaessa."

Jäsenfixaamossa sinua hoitaa koulutettu jäsenkorjaaja Torsti Konttinen. Hoito suoritetaan jäsenkorjauksen, hieronnan ja kinesioteippauksen parhaita ominaisuuksia hyödyntäen.

"Omien kokemuksieni- ja erittäin hyvien hoitotulosten pohjalta, pystyn seisomaan antamani hoidon takana ja vilpittömästi suositella sinuakin kokeilemaan! Hoito ei sisällä mitään mystistä, vaan on kehitetty vastaamaan 2000-luvun kiireisen ihmisen arjen, ja ammattien mukanaan tuomiin kiputiloihin."

"Hoito sopii niin lukemista harrastavalle, kuin huippu-urheilijallekkin. Asiakkaitani yhdistää se, että vaivoihin ei ole välttämättä vielä saatu ratkaisua muita hoitomuotoja koitettaessa. Tietyt perussairaudet ovat hoidon este ilman poikkeuksia, jotta sinun turvallisuutesi on taattu. Jäsenfixaamossa voit olla luottavaisin mielin, ja jos on aihetta epäillä esimerkiksi murtumaa tms, joka vaatii lääkärintutkimusta, hoito suoritetaan vasta lääkärissä käynnin jälkeen. Hoidon vasta-aiheet löytyvät Jäsenkorjaus- sivulta."

Ajanvaraukset

Ajanvaraukset tästä tai numerosta 040 835 2297