Etsitkö helpotusta kiputiloihin? Haluatko nopeuttaa harjoittelun jälkeistä palautumista? Vai kaipaako kehosi rentoutumista? Varaa aika juuri sinulle sopivaan hierontaan.​​​​​​​

Urheiluhieroja Jari Fyhr täydentää jo entisestään PWR:n monipuolista kehonhuollon tarjontaa. Palveluihin kuuluu urheiluhieronnan ja klassisen hieronnan lisäksi myös mm. purentalihashieronta sekä fasciakäsittely.

Palvelut & hinnasto

Urheiluhieronta >>

50 min / 47,00 €

90 min / 70,00 €

110 min / 90,00 €

Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen sekä kiputilojen helpottamiseen ja kehon rentouttamiseen.
Hieronnan aikana teen lihaksille myös mobilisoivaa käsittelyä.
Urheiluhieronta on klassista hierontaa tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus. Urheiluhieronta edesauttaa palautumaan nopeammin harjoittelusta sekä vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta ja turvotusta.


Klassinen hieronta >>

50 min / 47,00 €

90 min / 70,00 €

110 min / 90,00 €

Klassinen hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, poistaa stressiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa.


Purentalihashieronta >>

50 min / 60,00 €

Purentalihashieronta on hierontahoito, jossa käsittelen asiakkaan niska- hartiaseutua, rintakehän- / kaulan aluetta, sekä pään ja kasvojen lihaksistoa.
Purentalihaksia käsitellään kasvojen päältä, sekä asiakkaan halutessa myös suun sisäpuolelta nitriilihanskat kädessä.
Hieronnalla voidaan helpottaa pään-, niska/hartia seudun sekä leuan alueen särkyjä ja kiputiloja.


Fasciakäsittely >> eli lihaskalvojen hieronta.

50 min / 55,00 €

Lihaskalvokäsittely soveltuu erityisesti pitkäaikaiskipujen, traumojen - tai leikkausten jälkihoitoon sekä aktiivi- ja ammattiurheilijoille.

Käsittelyn tavoitteena on poistaa kipua, normalisoida nivelen liikkeitä sekä liikelaajuuksia, irroittaa kiinnikkeitä ja edistää sidekudosvammojen paranemista.

Fasciakäsittelyä tehdään yhdistämällä klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä lihaskalvorautoja.

Riippuen lähtötilanteesta ja hoitotavoitteesta käsittely voidaan tehdä myös pelkästään lihaskalvorautaa käyttämällä.


Kinesioteippaus

Alkaen 10,00€

Kinesioteippausta käytetään vähentämään kipua ja lisäämään liikkuvuutta sekä lihasvoimaa. Kinesioteippaus parantaa mm. verenkiertoa ja nestekiertoa elimistössä sekä auttaa neurologisiin vaivoihin.

Kinesioteipillä voidaan lisätä nivelen liikkuvuutta, ohjata niveltä toimimaan mekaanisesti oikein tai tarvittaessa tukea niveltä vetämällä teippi kireälle, tai asettamalla useampia teippikerroksia.


Lisätietoja

Maksutpana käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, lähimaksu, mobilepay, ePassi (Hyvinvointi), smartumpay, edenred, eazybreak.

Jos joudut perumaan aikasi, tee se vähintään 24h ennen varausta. Peruuttamattomasta tai alle 24h ennen varauksen alkua peruutetusta ajasta veloitan 100% palvelun hinnasta. Varatessasi ajan hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen Fyhr urheiluhieronta & valmennus asiakasrekisterissä.


Varaa aikasi alla olevasta linkistä ja tervetuloa kehonhuoltoon!