PWR Plus -kortin sopimusehdot

PWR Plus asiakassopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomisaika on yksi (1) kokonainen kalenterikuukausi ja sen voi tehdä milloin tahansa. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti.


PWR Plus asiakkuudessa ei ole taukomahdollisuutta. Tietyissä erikoistapauksissa, kuten yli yhden (1) kuukauden kestävä sairastuminen, voidaan sopimus keskeyttää kirjallista todistetta vastaan.


Sopimus on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotiaiden henkilöiden sopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Sopimus vahvistetaan, kun ensimmäinen kuukausimaksu on suoritettu ja kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa e-laskutuksesta on tehty. Kuukausimaksu veloitetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa e-laskuna. Mikäli jäsenen e-laskuosoitteeseen tulee muutoksia, on asiakkaan tehtävä uusi e-laskusopimus uudessa pankissa. Asiakkaan tulee huolehtia yhteystietojen ajanmukaisuudesta.


Mikäli e-laskusopimusta ei ole tehty voidaan lasku lähettää asiakkaalle sähköpostitse tai kirjeenä. Sähköpostilaskuihin ja kirjeenä lähetettäviin laskuihin lisätään laskutuslisä 5 € / lasku.
Maksujen viivästyessä PWR Fit Center on oikeutettu perimään asiakkaalta voimassa olevan korkolain mukaisen viivästyskoron ja muistutusmaksun sekä tarvittaessa siirtämään maksun perimisen toiselle taholle (maksuun lisätään mahdolliset perintäkulut).

​​​​​​​
PWR Fit Center voi irtisanoa sopimuksen, mikäli asiakas laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut tai asiakkaan toiminta on kuntosalin ilmapiiriin sopimatonta käytöstä.