Etelä-Suomen aluehallintovirasto on antanut uusia määräyksiä 17.3.2021.

Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen päätös on voimassa 18.-31.3.2021, ja se ulottuu niin julkisen kuin yksityisen sektorin tiloihin.

Aluehallintoviraston päätös velvoittaa toimijoita sulkemaan tilansa. Sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään kymmenen asiakasta tai osallistujaa. Ulkotiloissa vastaava asiakasmääräraja on viisikymmentä. Jos toimija ei rajaa tilojen käyttöä korkeintaan edellä mainittuihin henkilömääriin, tilat on suljettava. Tilojen käytössä on aina huomioitava tartuntatautilain mukaiset uudet velvoitteet terveysturvallisista järjestelyistä ja asiakkaiden ohjeistamisesta. Jos terveysturvallisuudesta ei ole mahdollista huolehtia, tilaa ei voi käyttää.

Meillä on mahdollisuus ja valmiudet ottaa käyttöön nettipohjainen ajanvarauskalenteri, jonka avulla voimme mahdollistaa kymmenen asiakkaan treenit tiettyä ajanjaksoa kohden.

Tiedote on annettu tänään 17.3.2021 klo 14:13, joten varoaikaa ei annettu kovinkaan ruhtinaallisesti huomista ajatellen ja siitä johtuen varauskalenterin käyttöönotto vaatii ylimääräisiä järjestelyjä.

Lisätietoja tulossa illan myötä, kunhan saamme tekniset järjestelyt toteutettua.

Terveisin

PWR henkilökunta